perjantai 20. lokakuuta 2017

Vauva 1kk (+arvontavinkki)

Nyt kun istuminen alkaa tuntua normaalilta ja imetyshormonien aiheuttamat äkilliset ärsytyskohtaukset rupeavat laantumaan vilkaisinpa pitkästä aikaan kalenteriin. Päivämäärä tuntui tutulta ja hetkeksi piti oikeasti pysähtyä miettimään, mitä erikoista tässä päivässä muka on. Pitkän pohdiskelun tuloksena se viimein valkeni: siitä on jo kuukausi. Kokonainen kuukausi on kulunut siitä kun perheemme uusin tulokas syntyi tähän maailmaan.


Nämä ensimmäiset viikothan ovat menneet omalla tavallaan hieman sumussa. Täysin tietämättömänä viikonpäivästä, joskus jopa hieman sekaisin vuorokauden ajasta, sitä on pikku hiljaa tutustuttu tähän kuopukseen. Vaikka perheen taapero onkin pitänyt huolta ettei äiti ole päässyt vajoamaan liian syvälle vauvakuplaan, on vedetty keuhkot täyteen vauvantuoksua ja istuskeltu kyllästymiseen asti sohvan nurkassa imettämässä. Hupsista vaan 1/12 näillä näkymin elämäni viimeisestä vauvavuodesta on ohitse ja hengissä ollaan.

Sen lisäksi että vauvamme syntyi hyvin syöneenä, on hän myös ollut viimeiset viikot kiitettävästi ruoka-aikaan kotona. Tarkkoja mittoja en tiedä, mutta on toinen jo yli 57 cm pitkä ja olisiki noin 5,5 kg. Tämä tissimonsteri tarkkailee ympäristöään hyvin tarkkaavaisesti, kannattelee niskojaan kuin vanha tekijä ja parka näyttää pahemmalta kun teini-ikäinen konsanaan kun naamaa koristaa iso kasa hormoninäppyjä. Nukkuminenkin on pienen mielestä kivaa! Siis päiväsaikaan, öisin on kivempi valvoa. Eli aikamoinen mimmi meillä täällä.


Nyt kuitenkin nokka kohti blogin instagram-tiliä (@askelininka). Siellä tämän merkkipäivän kunniaksi käynnistyi arvonta, josta voit voittaa tyylikkäät Luklabelin Muistojen kortit. Nämä kuvauskortit ovat ihana apu odotus- sekä vauvavuotta ikuistaessa ja ainakin meillä olleet kovassa käytössä joten ei kun osallistumaan!


Palaillaan taas myöhemmin meidän kuulumisten merkeissä, muistathan siis käydä tykkäämässä blogin facebook-sivusta pysyäksesi kärryillä uusimmista postauksista.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti