tiistai 10. lokakuuta 2017

Hän on täällä!

Heipsansaa pitkästä aikaa! Meitä tuolla instagramin puolella seurailevat tietävätkin jo että paljon on tapahtunut sitten edellisen postauksen. Nimittäin meidän "mini" on putkahtanut maailmaan rv 40+6, painaen vähäiset 4940g. Synnytyshän eteni hieman nopeammalla temmolla edelliseen verrattuna ja vaikka kaikki meni hyvin, oli siinä kieltämättä oma hommansa ponnistaa maailmaan tuollainen mötkäle. Tästä urakasta palailen kuitenkin kertoilemaan lisää sitten myöhemmin.


Odottavan aikahan on pitkä ja raskauden viimeiset viikot matelevat matelemistaan. Samaa ei kuitenkaan voi sanoa meidän viimeisestä kolmesta viikosta pienen tulokkaan kanssa. Uusi arki on vaatinut totuttelemista varsinkin tuolta esikoiselta kun parka joutuu jakamaan äidin huomion ja pieni tissitakianen tuppaa vaatimaan huomioita aina kesken parhaimpien leikkien. Kovasti kuitenkin koetetaan siskon hoidossa olla avuksi ja varsinkin alussa hieman huolestuttiin jos vauvalla tuli paha mieli. Joten, vaikka ilmassa on pientä kolmen viikon kriisiä ja välillä vähän väsyttää, rupeaa se rytmi pikku hiljaa löytymään ja koko perhe tottumaan ajatukseen että meitä on nyt neljä.
Nyt kun tämä varsinainen runoilijasielu on keräillyt hieman postausintoa niin tervetuloa vaan seurailemaan meidän puklun ja maitokakan tuoksuista arkea! Saa nähdä miten tämä elämä lähtee näiden kahden neitokaisen kanssa rullaamaan. Pysykää siis kuulolla, tästä se taas lähtee!

Käythän siis tykkäämässä blogin facebook-sivuista sekä kannattaa myös ottaa seurantaan meidän vauvantäyteinen instagram- tilimme (askelininka) pysyäksesi perillä viimeisimmistä kuulumisista.

2 kommenttia :

  1. Ihana pikkuinen! Hurjasti onnea vielä! :) -kirmi

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea! Täällä eletään hitaita viimeisiä hetkiä, kun odotellaan vauvaa saapuvaksi..

    VastaaPoista