keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Nokka kohti Lapsimessuja (+sisältää linkin lippuarvontaan)

No nyt lähestyy taas se aika vuodesta jota tulee odotettua joulun tavoin. Erilaiset perheet, suuret sekä pienet, lapset sekä lapsenmieliset ottavat nokan kohti Pasilaa Messukeskusta koska tiedossahan on ei mikään muu kuin Lapsimessut! Nämä itseni kaltaisen materialistin onnen päivät aukaisevat ovensa perjantaina 21.4 klo 9 ja siitä hetkestä eteenpäin on kolme päivää aikaa ihmetellä tätä lastenvaatteiden sekä -tarvikkeiden ihmeellistä maailmaa. 


Lapsimessut on Pohjoismaiden suurin koko perheen tapahtuma! Tapahtuma on suunnattu perheen perustamista suunnitteleville, odottajille ja kaiken kokoisille perheille isovanhempineen. Tule mukaan tekemään tarvikehankintoja, hankkimaan vinkkejä arjen helpottamiseen sekä seuraamaan viihdyttävää ja vauhdikasta ohjelmaa. Mukana yli 180 näytteilleasettajaa! Tämä kevään hauskin viikonloppu sisältää tapahtumat: Lapsimessut, Model Expo, Kädentaito, OutletExpo, (la-su) Eläinystäväni lähdeSinulle joka saavut paikalle lapsesi kanssa


Lapsimessut on pyritty järjestämään niin, että liikkuminen on mahdollisimman esteetöntä. Käytävät on pyritty pitämään mahdollisimman leveinä, jotta liikkuminen vaunujen kanssa helpottuu ja messujen ajan käytössä on myös Messukeskuksen itäinen sisäänkäynti jota kautta pääset suoraan messualueelle kulkematta liukuportaiden tai hissien kautta. Itäinen sisäänkäynti sijaitsee parkkihallista katsottuna Messukeskuksen vasemmalla puolella ja Hotellilta katsottuna Messukeskuksen oikealla puolella. Myös muut sisäänkäynnit ovat esteettömiä ja liikkuminen halleista toiseen onnistuu helposti hissillä.

Lapsiperheiden matkustamista on pyritty helpottamaan myös erilaisten hoitopisteiden avulla. Löytyy vaunuparkkia, vaippavarikkoa sekä pesu- ja imetyspisteet. Erillisen eväsparkin rinnalla lapsen ruuan lämmittäminen on helppoa useammassakin paikassa ja jos vanhemmilta rupeaa kärsivällisyys loppumaan, löytyy perjantaina sekä lauantaina 3-7 vuotiaille lapsille valvottu ja maksuton hoitopaikka. Voit käydä tutustumassa näihin hoitopisteisiin tarkemmin TÄÄLLÄ.

Ja kaikkihan tietää, että lasten kanssa matkustaessa mikään ei ikinä mene niin kuin on suunniteltu. Nämä suloiset, kirkuvat ja karkailevat tikittävät aikapommit on pyrittävä pitämään tyytyväisinä keinolla millä hyvänsä. Onneksi Lapsimessuilta löytyy monen moista toimintaa näille perheen pienimmille. Hurjemman tapauksen kanssa kannattaa käydä tutustumassa Pajulahden temppuratoihin sekä Bobbles- lego duplon seikkailualueeseen. Käykää myös ajelemassa lasten liikennekaupungissa sekä tapaamassa ihka oikeita poliiseja sekä palomiehiä autoineen. Lisäksi hieman rauhallisempaan makuun löytyy askartelupisteitä, joissa voidaan hetki rauhoittua. Lisää lapsiperheille suunnatusta toiminnasta TÄÄLTÄ.


kuvat viime vuoden messuilta

Ja sinulle joka matkustat aikuisessa seurassa


Sinulle tärkein vinkkini on nauttia hetki ajasta ihan itsesi kanssa. Hypistele ihania lastenvaatteita esimerkiksi Kiddown, Blaan sekä Papun osastoilla. Pysähdy pitkälle lounaalle johonkin Messukeskuksen useista ruokapaikoista, osallistu arvontoihin ja tuhlaa rauhassa muutaman kuukauden palkkasi. 
Odottajan kannattaa tutustua Neuvolaan, ihailla lastenvaunuja Stokken ständillä ja hakea Nordic Family Group AB.n jakama ilmainen babybag- tuotepaketti.

Lisää messutunnelmia luvassa sitten ensi viikon viikonloppuna.


Ja sinulle joka olet menossa: Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa liput sekä itsellesi että ystävällesi . Arvottavana on kaksi eri settiä toinen instagramissa @askelininka sekä toinen tykkäämällä blogin FACEBOOK- sivuista. Joten hop hop osallistumaan!ONNEA ARVONTAAN!

2 kommenttia :

 1. Ootpas sie ehtiny paneutumaan tarjontaan 😍 nyt oon vielä enemmän innoissani, ite jaksoin tutustua vaan ohjelmaan 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pakkohan sitä kun niin intopiukeena lähössä tuhlailemaan omat ja miksei miehenkin säästöt :D
   Mutta toivottavasti törmäillään siellä :) <33

   Poista