tiistai 21. maaliskuuta 2017

Uusintakierroksella

Jaa että raskaana. Nyt sitä taas miettii, että mikä ihmeen aivopieru olikaan lähteä taas tähän hommaan. Pöntön halailun ja jatkuvan väsymyksen sekä v*tutuksen keskellä sitä huomaa kuinka aika kultaa muistot ja tekisi mieli potkaista itseään takapuolelle kun niin innokkaasti piti odottaa tätä kaikkea. Mahaikävä ja vauvakuume ovat ikäviä vaivoja jotka tuppaavat panna pään pyörälle ja saada fiksummankin tapauksen näkemään yksisarvisia sekä sateenkaaria.


Jokainenhan tietää, että jos kaikki menee hyvin, tämän sateenkaaren päästä löytyy se saavillinen kultaa. Odottavan aika on kuitenkin pitkä. Nämä hetken kun tuntee itsensä lähinnä hieman pullukaksi kun housujen nappi ei mene kiinni ja lievästi tyhmäksi kun väsymys pistää ajatuksen kulkemaan hitaammin saavat iloisemmankin tyypin väliaikaisesti synkistelemään. Jatkuvan pissahädän sekä närästyksen keskellä "seesteinen keskiraskaus" kuulostaa lausahdukselta joka on poimittu satukirjasta.


Itsehän kuitenkin halusin tätä joten saako silloin valittaa? Jo raskaus itsessään ei ole päivänselvää joten nythän kuuluisi tuntea vain pohjatonta kiitollisuutta. Sain sentään mahdollisuuden uusintakierrokseen raskauden luomassa vuoristoradassa. Joten kyllä, olen myös kiitollinen. Kaiken tämän turhan päiväisen kitinän keskellä on myös todella onnellinen ja tiedoksenne vain: tämä on aivan yhtä jännittävää, hämmentävää ja pelottavaa kuin edelliselläkin kerralla.


Eli raskaudenhuuruisia terveisiä täältä! Välillä on hyvä päästä vähän valittamaanMuistattehan, että meitä voi seurata myös INSTAGRAMISSA

4 kommenttia :

 1. Ihanaa mutta kamalaa aikaa. Onnellista ja samalla jännittävää ja oksettavaa. Onnea ihan hirmuisesti kuitenkin!

  VastaaPoista
 2. Hauskasti kirjotettu! 😅 ps. Mikä toi uus ihana banneri on 😍 millon se on vaihtunu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitos ☀️😅
   Ja tuossa pari viikkoa sitten vaihtui😊 Pitihän sitä pitkän hiljaisuuden kunniaksi uudistaa ulkoasua💪

   Poista