torstai 8. joulukuuta 2016

Fitnessmuikkelin salainen päiväkirja

Ulkona on liian kylmä. Kello näyttää vasta neljää ja pimeys on jo laskeutunut. Tuuli tuivertaa kasvoihin kun jatkan matkaa kohti päämäärääni. "Apua jäiköhän minulta kahvinkeitin päälle?" "Muistinkohan laittaa asunnon oven takalukkoon?" Yritän keksimällä keksiä syitä miksi kääntyä takaisin. Motivaatio hukassa ja kiinnostus nolla. Astun sisään lämpimään ja rupean kaivelemaan painavaa kassiani. Piipautan korttini lukulaitteeseen samalla kuunnellen painojen kolinaa taustalla. Jes täällä taas. Nimittäin salilla.

Monesti kysyn itseltäni, miksi lähdin mukaan tähän leikkiin. Myin itseni kahdeksi seuraavaksi vuodeksi salille ja nyt salaa toivon murtavani jalkani jotta saisin jäsenyyteni tauolle. Vilkaisen peilistä itseäni ja kiinnitän huomiota alleihini jotka roikkuvat pahemmin kuin yli 80- vuotiaalla isoäidilläni. Ai niin siksi. Vastaan tulee isokokoinen mies numeroa liian pienessä paidassa selkä märkänä. Käsivarsien koosta päätellen salilla on tullut käytyä useammin kuin kerran viikossa ja heti tekisi mieli pysäyttää toinen udellakseni mistä löytää moinen motivaatio. Sen sijaan tyydyn kuitenkin naureskelemaan itsekseni ajatukselle miltä itse näyttäisin moisilla lihaksilla ja pian huomaankin jo suunnittelevani omaa supersankarinimeäni. 

Naisten pukuhuoneessa käy tasainen puheensorina. Kiinnitän huomiota rouvaan, joka lisäilee reilun määrän hajuvettä "ethän käytä voimakkaita hajusteita"- kyltin vieressä. Pukeudun ripeästi upeisiin uusiin salivaatteisiini. Ei mikään ihme että ihmisiä näkee keskellä kaupunkia salipöksyissä! Tuovathan ne selvää ryhtiä myös omaan, enemmän sekä vähemmän roikkuvaan selluliittitakapuoleeni ja tunnen oloni heti hyvin urheilulliseksi. Täytynee muistaa ottaa saliselfie ennen lähtöä todisteeksi muille kuinka reipas ja uskottavasti pukeutunut olenkaan! Ja oikealla filtterillähän saa minkä tahansa kuvan näyttämään entistä paremmalle.

Salilla olo itsessään menee ihan hyvin. Lämmitellessäni pohdin uudestaan supersankarinimeäni samalla nauttien ympäröivästä raudan ja hien hajusta. Ohjelmastani päätän jättää pari liikettä väliin ihan vain koska tajusin unohtaneeni ajaa kainalokarvani ja vatsoja tehdessäni huomaan ponnistelun alkavan pierettämään. Lopulta päädyn istuskelemaan ja tuijottamaan kadehtien muiden reippailua. Kyllä minulle kuuma tuli joten jotain on vissiin tullut tehtyä. Kompuroin ylös aitiopaikaltani koska on aika poistua takavasemmalle. Jostain syystä yleiset suihkut eivät taas houkutelleet joten pukkarista ulos astuessani jälkihiki pukkaa päälle ja sieluni silmin näen ympärilläni pörräävän kärpäslauman. Kotiovella tajuan unohtaneeni ottaa selfien. Kiva eihän kukaan nyt usko, että jaksoin mennä mihinkään salille. Koska salisukkien tuoksua ei ole niin helppo ikuistaa someen joudun varmaan raahautua sinne uudestaan huomenna. 


Kieltämättä olo on liikkumisen jäljiltä ihmeen energinen. Nanosekunnin ajan ymmärrän sen salilla käymisen viehätyksen. Jalkojen lihaksia hieman särkee joten kotiin päästessäni kaivaudun sohvannurkkaan. Syön neljä Tuplan proteiinipatukkaa tuudittautuen ajatukseen, että niiden täytyy olla terveellisiä. Suunnittelen vielä rahkan hakemista jääkaapista koska sellaista tälläisen kovemman luokan fitnessmuikkelin kuuluu syödä. Itselleenhän kuitenkin kuuluu olla armollinen joten lopulta päädyn näpyttämään googlen hakukenttään pizza-online.

Löytyykös muita yhtä hurjia salilla kävijöitä?


Meitähän voi seurata myös Instagramissa 

14 kommenttia :

 1. Kiitos,tästä sai kyllä niin hyvät naurut!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! Hyvä homma! Välillä tuntuu että meikän saliura on yhtä komediaa :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. 😂😂😂
   No söpöstä en nyt menis sanomaan mutta omalla tavallani ehkä hieman pimahtanut :D

   Poista
 3. Haha ihan paras!😂 Niin eläväisesti kirjotettu 👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitos! Se on helppo kirjoittaa elävästi tätä mun surullisen hauskaa toilailua😂

   Poista
 4. Toi kuulostaa ihan mun salireissulta... 😂 Raskauden vuoksi muuten saa maksut keskeytettyä... mikä ihana tekosyy... 🙈 Tosin pelkään miten huonossa kunnossa oon kesällä 2017, kun pitäs alkaa taas teke jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm tässähän on ideaa!
   Täytynee hankkia vauva jotta saa salikortin tauolle🤔😂😂

   Poista
 5. Haha ihana Inka ❤ Mun täytyy nyt kyl sanoa, että ootpa reipas muikkeli ;) sali ei välttist oo kaikkien juttu, mut mul kävi niin et ku opin tekee liikkeet oikein ja kerta toisen jälkeen sain lisätä painoja, nii sit innostuin. :) Tosin nykyää käyn vaa kerran viikossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep oon oikea reippauden perikuva!!😂
   Joo ehkä se tosta lähtis paremmin pelittämään jos vain reippaasti yrittäis ja sais siihen jotain rutiinii🤔
   Ku tällässelle penkkiurheilijalle salilla tuntuu suurinta iloa tuovan kaikki ne treenatut miehet😅😅

   Poista