torstai 20. lokakuuta 2016

Äiti joka unohti itsensä (sis. linkin arvontaan)

Välillä kuulee sanottavan, että äidin tunnistaa pieruverkkareista, silmäpusseista ja pesemättömistä hiuksista. Jokainenhan nyt tietää, että tämä ei ole täysin totta. Monet äidit pitävät ihailtavan hyvää huolta ulkonäöstään ja verkkareita näkee myös lapsettomilla. Kai se on jollain tavalla vertauskuva sille, että äitiyden jälkeen sitä helposti unohtaa itsensä. Kaikki voimat menee lapsiarjen pyörittämiseen ja se itsestään huolehtiminen jää vähemmälle. Näin kävi myös minulle. Valitsin sen helpoimman reitin ja kulutin energiani niinä harvoina vapaahetkinä netflixin tuijotteluun.


Raskaushan muutta naista. Naama kukkii, vatsa kasvaa, iho venyy sekä paukkuu ja lapsen syntymän myötä alapää on kuin pommin jäljiltä. Kiloja on saattanut kertyä useita ja kiinnostus niiden tiputtamiseen tasan nolla. Raskausajan akne ei näytä helpottavan, raskausarvet koristavat takalistoa ja suonikohju säärtä. "Eipä tässä enää kehenkään täydy tehdä vaikutusta joten antaa olla." Salille mennään sitten joskus ja terveelliset elämäntavat alkavat aina huomenna. Pidetään ehkä huolta perus hygieniasta ja vaihdetaan alusvaatteet tarpeeksi usein, mutta hihansuussa on räkää ja sylissä kuivuneet kaurapuurot. "Mitä sitä kokoajan olla paitaa vaihtamassa kun kohta se likaantuu taas uudestaan."

Halu itsensä huoltoon täytyy aina lähteä itsestään. Jonain päivänä sitä katsoo peiliin ja ei ole tyytyväinen näkemäänsä. Terve ja hyvinvoiva ulkonäkö ei vain joku päivä herätessäsi ole tipahtanut postiluukusta. Se lähtee oikeasta ruokavaliosta, säännöllisestä liikkumisesta sekä muutenkin itsestään huolehtimisesta. Itse en ainakaan halua olla vain haamu entisestä itsestäni. 10 kiloa painavampi, kasvoiltani epämääräisen värinen olento siinä omassa äitikuplassani. Nyt kun olen ruvennut hieman katsomaan syömiseni perään ja myynyt sieluni seuraavaksi kahdeksi vuodeksi salille oli enää yksi asia jäljellä. Se jokapäiväinen itsensä huolto.


Itselläni on aina ollut suhteellisen hyvä iho. Kunnes raskaus toi mukanaan finnejä ja punoitusta. Niihin ei mikään näyttänyt tepsivät joten annoin olla. Nenäni rasvoittui, otsa kuivui ja suupielet punoittivat. Senhän sai kivasti piiloon meikillä joten ei siinä mitään. Mutta tilanne vain paheni. Olin laiska ja nukuin meikit kasvoilla. Kasvoja pestessäni käytin pirkan käsisaippuaa ja ihmettelin miksi naama kuivui entisestään. Ei vain jaksanut kiinnostaa. Sitten tuli päivä kun sain mahdollisuuden saada testiin ihan vain perusihonhoitoon tarkoitettuja aloe vera pohjaisia tuotteita. Olihan se pakko testata.

Ja niin tapasin ihanan Suvin. Selvästi asiaansa uskoen hän esitteli minulle muutaman Forever sarjan tuotteen, kertoi perusasiat ja pakkasi mukaani muutaman rasvapurkin sekä pesunesteen. Sen kummemmin mitään lupailematta antoi tuotteiden puhua puolestaan. En ole ikinä oikein tutustunut erilaisiin kosmetiikkatuotteisiin. Luottanut vain siihen, että jokainen ajaa asiansa, mutta hyvin nopeasti tuotteiden aloituksen jälkeen huomasin eron. Ihohuokoset pienenivät, punoitus hävisi ja iho tuntui voivan paremmin.


Vaikka tuotteet Aloe veran ansiosta imeytyvät hyvin ja tuoksu miellyttää omaa nenääni, on kaikista suurin syy niihin tykästymiseeni aivan toinen. Ne sopivat koko perheelle. Ei tarvitse täyttää kaappeja kaiken maailman epämääräisillä purnukoilla vaan tuotteet käyvät meidän koko poppoolle. Onhan nämä kuitenkin oman naamani lisäksi myös auttaneet pienen tyttöni atooppiseen ihottumaan ja uskoakseni ainakin toistaiseksi säästäneet meidät kortisonivoiteilta.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi lähtee pienistä teoista. Foreverin tuotteet ovat olleet meille pieni askel kohti terveempää elämää. Kyllähän sitä tiedetään, että meikillä saa paljon piiloon, mutta kyllä se ulkoinen kauneus ja hyvä itsentunto lähtee myös siitä terveestä ihosta. Jos tosissasi kiinnostuit asiasta käyppäs kurkistamassa TÄÄLTÄ lisää tuosta paljon puhutusta Aleo verasta, Foreverin tuotevalikoimasta sekä mahtavista mahdollisuuksista myös työskennellä sen parissa.Ja nyt kipin kapin blogin Instagramin (@askelininka) puolelle nimittäin sainpa teille arvottavaksi yhden 40 euron arvoisen lahjakortin jolla pääsette shoppailemaan haluamianne Foreverin tuotteita!


Onko täällä kenelläkään muulla kokemusta Foreverista?


Yhteistyössä Suvi Seppälä

4 kommenttia :

 1. Meillä on menossa toinen pumppu tuota saippuaa, ensimmäinen riitti lähes vuodeksi vaikka joka päivä sitä käytetää :D propolis, lips ja gelly kaikki olleet meillä ihan hittejä harmittaa kun heitin sen ekan tyhjän saippua pumpun roskiin kun gelly+propolis toimi yhdessä Elpulla niin hyvin että ois voinu tehä pumppuun valmiiksi koko sekoituksen :) ravintolisäpuolelta kiinnostaa vital5. Vielä kun sais tilauksen tehtyä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi saippuapumppu on kyllä tosi riittosa! Ja toi proposil toimii Elisen ihottumaa kun unelma mutta täytyypä testata sitä gellyä myös!😊😊

   Oon kyllä hyvin postiivisesti yllättyny näistä ja hyvä että ne on toiminu muillakin!

   Poista
  2. Mie oon hölvännyt myös useamman lipsin elpun poskien, ranteiden ja nilkkojen ihottumiin 🙈

   Poista
 2. Tällä hetkellä käytössä deodorantti, propolis, gelly, aurinkorasva ja huulirasva suojakertoimella. Aiemmin olen käyttänyt purkin L-argi jauhetta. Olen ollut tyytyväinen. Niin ja onhan me jossain vaiheessa juotu sitä aloevera juomaakin..

  VastaaPoista