perjantai 23. syyskuuta 2016

Ylpeydellä kantaen (ByPinja, sis alekoodin)

Olipa kerran, ei niin kauan sitten kiltti pieni tyttönen joka odotti ensimmäistä lastaan. Okei, koska tämä ei Disney-tarina hän ei ollut pieni eikä aina edes kiltti, eikä häntä voinut enää tyttöseksi kutsua. Mutta hän odotti ensimmäistä lastaan, sen verran ensimmäisestä lauseesta on totta. Tämä sopusuhtainen ja hyvin syöneenä kiltti naikkonen kulutti päivänsä haaveillen pienestä nyytistä. Shoppaillen liikaa vaatteita sekä rojua niin että kaapit tursusivat hän valmistautui pienen tuloon. Illat meni googletellen kaikki mielessä pyörivät kysymykset, lukien lukuisia vauvablogeja sekä seuraillen kaksplussan keskustelupalstaa. Hän oli olevinaan niin valmis ja tietoinen tulevasta, mutta kaikessa siinä hössöttämisessä hän unohti tutustua siihen yhteen hyvinkin tärkeään aiheeseen. Imetykseen.Sitä aina oletti, että imetys on helppoa. Senkun tunkee tissin suuhun ja kaikki käy luonnostaan. Vauvan synnyttyä sitä sitten tiputtiin kovaa ja korkealta. Siis mikä ihmeen oikea imuote? Ai miksi tämä sattuu ja nännit näyttävät kuin pommin jäljiltä? Alkuajan hankaluuksista kuitenkin selvittiin ja imetyksestä tulikin mukavaa. Eipä sitäkään onnea kauan kestänyt. Mikä ihmeen sammas?? Miksi kirvelee niin vietävästi?! Purtiin huulta, itkettiin sekä imetettiin ja meinattiin jo heittää pyyhe kehään. Puolukkasurvosta vauvalle sekä omille rinnoille. Enemmän yläosattomissa hengailua kuin pornofilmissä ilmakylpyjä ottaessa. Ja niin selätettiin sammas.Lapsen kasvaessa ehkä yöt helpottivat ja arki tasaantui, mutta imetys ei. Rintaraivareita, kiemurtelua sekä jatkuvaa raapimista. Taas meinasi usko koko hommaan loppua, kunnes vastaan tuli kuva imetyskorusta. "Korujen idea on antaa pikkukäsille turvallista näperreltävää imetyksen, sylittelyn ja kantamisen ajaksi, jolloin äiti välttyy nipistelyltä ja hiuksista kiskomiselta." Siinä vaiheessa kun ei ole enää mitään menetettävää on valmis kokeilemaan vaikka niitä taikapapuja. Korut olivat onneksi hienon näköisiä, joten vaikka lapsi ei niistä innostuisikaan ei raha menisi täysin hukkaan. Ja niin laitoin ensimmäisen tilaukseni Pinjalle. Onnekseni tämä pieni koru rauhoitti imetystuokioitamme pitkäksi aikaa kunnes ajankohtaiseksi tuli hampaiden tulon myötä niinkin ihana asia kuin pureminen, mutta siitä selviäminen onkin jo ihan toinen tarina.Vaikka meidän imetyshetket ovat jo takanapäin, ByPinja korut kuuluvat edelleen osaksi jokapäiväistä pukeutumistani. Pikkuhiljaa kokoelmani on täyttynyt uusilla koruilla ja nyt niitä löytyykin melkein joka viikonpäivälle oma väriyhdistelmänsä. Sen lisäksi että ne ovat kauniita ne ennen kaikkea muistuttavat minua meidän rosoisen imetystaipaleen hyvistä hetkistä. Ovat muuten myös älyttömän käteviä vaipanvaihdon yhteydessä kun lapsi kiemurtelee kuin tulisilla hiilillä! Vetäessä auki napsahtavan lukon ansiosta koru on niin helppo napata kaulasta ja antaa lapselle hetkeksi ihmeteltäväksi jotta vaippa saadaan vaihdettua.


Nyt voit saada koodilla ASKELIN -10% ByPinjan koruista. Hyödynnä etu osoitteessa http://www.bypinja.com/ :) Alekoodi voimassa 23.9.-26.9.

Kuvissa näkyvät korut saatu yhteistyönä ByPinjalta.
"By Pinja on kotimainen silikonisia koruja valmistava yhden äidin ja pienen pojan yritys. Korumme on valmistettu BPA-vapaista silikoni-helmistä, kestävästä satiininarusta sekä lukosta, joka napsahtaa auki liian lujaa vetäessä."

Kuvat Heli Mielonen


Meitä voi seurata myös Instagramissa

6 kommenttia :

 1. Iiik kuinka ihanat kuvat.♥
  Täälläkin Pinjan tekemä koru käytössä päivittäin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi! <33 Harvinaisen onnistuneita otoksia meistä :D

   Nää korut on vaan niiin ihania <3

   Poista
 2. Oi, ihania kuvia!! Pitää itsekin muistaa ottaa perhepotretteja marrasvauvamme kanssa. :)

  Mä sain imetyskorun insta-/blogilahjaksi toista kautta. Innolla odotan, onko sille oikeasti käyttöä tai tarvetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! <3 Suosittelen! Meistäkään ei ole aikaisemmin otettu mitään yhteiskuvia joten kiva että vihdoinkin saa niille kaikille tyhjille kehyksille täytettä :)

   Toivotaan että teille tulee sille käyttöä ihanan tulevan pienokaisen kanssa!

   Poista