keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Linkitä blogisi!


Hahaa blogiurani ensimmäinen yritys etsiä vähän uutta luettavaa! Blogeja löytyy niin monen muotoisia, että välillä ne kultakimpaleet on vaikeaa löytää sieltä joukosta joten:

Homman nimihän on varmasti kaikille tuttu. Kirjoitat sitten blogissasi asiaa tai täysin asian vierestä linkitä se tuohon kommenttikenttään. Kirjoita myös pieni esittely siitä mitä klikatessa sopii odottaa. Ja jos tämä postausten väsääminen ei kuulu harrastuksiisi voit myös tietenkin vinkata lempiblogisi!

Laitetaanpas takarajaksi vaikka tuo kuun viimeinen eli 30.9. Tutustun tässä pikkuhiljaa jokaiseen linkitettyyn blogiin  ja kokoan sitten listan lemppareistani.

Jei!

37 kommenttia :

 1. Ihana Inka <3

  Blogissa loppuunpalamista pelkäävän superrruuhkavuosia elävän arkea ja rohkeita mielipiteitä, taiteellista hakevia kuvia ja kaikkea näiden päälle. Nyt pinnalla rakennusprokkiksen valmistuminen :)

  http://elsanblogitus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Http://ruusuillatanssimistasittenkin.blogspot.fi
  "Kun haaveet muuttuvat todeksi" blogi sisältää arkea, juhlaa, matkustamista ja kotia :) elämää maalla kahden lapsen ja aviomiehen kanssa, tervetuloa seuraamaan <3

  VastaaPoista
 3. http://aitijamelukylanlapset.blogspot.fi/
  Äiti ja Melukylän lapset blogia kirjoittaa äitiyteen hurahtanut viiden lapsen äiti, joka elää nyt elämänsä parasta aikaa. Yrittäen olla omille lapsilleen se paras mahdollinen äiti. Vaipparallia, vauhtia, sosetta ja sotkua sekä valtava määrä rakkautta. Tervetuloa mukaan!

  VastaaPoista
 4. Hajamielinen ja vähän nolo äiti piirtää sarjakuvaa & piirrustuksia vauva-arjen kommelluksista ja mietelmistä! Mukana menossa myös kaksi kissaa. :)

  http://pienipesue.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Pieni ja pippurinen 27v ei muumimamma Mama kirjoittaa laidasta laitaan aitoutta isolla Aalla. :)

  Lifestyle/Perhe/Treeni/Hyvinvointi

  fitfatmama.fitfashion.fi

  VastaaPoista
 6. Kahden pienen lapsen äiti kirjoittelee mieltä painavista ja painamattomista asioista, usein huumorimielellä, mutta välillä vakavastikkin. Vaihtelun vuoksi tekstejä syntyy myös päiväkirjatyyppisesti.
  Tervetuloa<3
  http://kaaoskaksiossa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Unelmia ja toteutushommia osoitteessa www.iitus.fi . 27-vuotiaan savolaisneidon ajatuksia ja valokuvia laidasta laitaan niin arjesta, elämästä, ruuasta, treenaamisesta kuin matkustamisestakin. :)

  VastaaPoista
 8. http://jklhkibjl.blogspot.fi/

  Monikulttuurista arkea vuoden vanhojen kaksostyttöjen kanssa :)

  VastaaPoista
 9. http://www.rosajaneponen.com

  Rosa ja Neponen on lifestyleblogi, jossa seurataan 6/15 syntyneen Neelan ja hänen äitinsä elämää. Eletään lapsiperheen arkea ja pohditaan lastenkasvatusta, pukeudutaan ja sisustetaan. Tervetuloa mukaan! :)

  VastaaPoista
 10. Janette / YHTÄ KUIN KOLME22. syyskuuta 2016 klo 0.22

  yhtakuinkolme.blogspot.fi

  Blogissa seurataan kolmihenkistä perhettämme, tyttömme täytti vuoden. Laitamme juuri ostamaamme kotia muun muassa. Lifestylea ja perhettä :)

  VastaaPoista
 11. www.weekendchic.fi Ideoita ja ajatuksia käsitöistä. Erityisessä roolissa ommellut vaatteet. Voi myös seurata instagramissa @piiahor

  VastaaPoista
 12. Unelmienelamista.blogspot.fi

  Blogissa höpinöitä arjesta viiden muksun kanssa,tuunailuja,kirppistelyä, vähän sitä ja vielä enemmän tätä:) Tällä hetkellä elellään vielä vaaleanpunaisessa vauva kuplassa, tervetuloa visiitille!

  VastaaPoista
 13. vauvanaskeleet.blogspot.fi

  Kotiäiti kirjoittelee äitiydestä, arjestaan ja kahdesta lapsestaan :)
  Jos oot kiinnostunut vaatteista, niin sitten meillä on sama kiinnostuksen kohde ;)

  VastaaPoista
 14. Blogissani kerron ihan normaalista perhe-elämästä, sateenkaariperheessä ja diabeetikkoäidin näkökulmasta. Asiaa on laidasta laitaan:) Lifestyle-perhe-blogi voisi olla kaikkein lähimpänä.

  koskaminullaonteidat.blogspot.fi

  VastaaPoista
 15. http://jonnadd.blogspot.fi/?m=0

  22-vuotias, kymmenen kuukautisen pojan äiti kirjoittaa avoimesti elämästään. Kirjoitan esimerkiksi synnytyksen jälkeisestä masennuksesta ja ulkonäköpaineista.

  VastaaPoista
 16. www.virkkasin.blogspot.fi

  fresh DIY blogi! Ei villasukkia, eikä lapasia vaan oikeesti kivoja neuleita ohjeineen.

  VastaaPoista
 17. https://peoplebelieve-janika.blogspot.fi

  Kirjoitan omasta elämästäni, ja teen myös postauksia, joissa kerron vinkkejä erilaisiin aiheisiin liittyen! Käy ihmeessä katsomassa. :-)

  VastaaPoista
 18. rouvay.blogspot.fi

  Perhelifestyleä ja uuden talon rakentamista ja sisustamista.

  30+ | poika 07/13 tyttö 03/16 | Varsinais-Suomi

  VastaaPoista
 19. 9.9.2016 esikoisen saanut 26-vuotias nainen ihmettelee vauva-arjen ihanuutta ja opettelee elämistä jonkun muun kuin itsensä ehdoilla. http://www.lily.fi/blogit/be-mom/imetyksen-apuvalineet

  VastaaPoista
 20. http://kommammaa.blogspot.fi/

  kommammaa on tai ainakin yrittää olla rennon rehellisesti sitä mun tavallista elämää ja arkea. Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen kahden pojan (3v ja 5v) äiti Vantaalta. Arki on minun näkökulmastani äitiyttä, perhettä, lapsia, poikia, kahta koiraa, parisuhdetta, töitä ja harrastuksia. Ruuhkavuosia siis eletään :D Harrastuksiini lukeutuu tietysti blogi, mutta myös käsityöt (pääasiassa ompelu) ja valokuvaus.

  Tervetuloa mukaan pidemmäksi aikaa tai vaan kerraksi käymään :D

  VastaaPoista
 21. http://tarumariaaa.wordpress.com
  18-vuotiaan lukiolaisen valokuvablogi. Kamera kulkee paljon mukana, joten kuvia on aivan perusarjesta sekä matkoilta ympäri Suomea ja Eurooppaa :)

  VastaaPoista
 22. http://yksipienielefantti.blogspot.fi/

  Suloisia Unelmia on lifestyle-blogi, jossa seurataan 22-vuotiaan nuoren naisen elämää. Opintoja, harrastuksia, parisuhdejuttuja, lapsettomuutta, haaveilua jne. Aiheita löytyy joka lähtöön.

  VastaaPoista
 23. http://pilvipikivirta.blogspot.fi/?m=1

  17-vuotiaan tytön suhteellisen uusi lifestyle-blogi. Blogi käsittelee kaikenlaista lifestylehömppää maan ja taivaan väliltä. Esim. asuja, urheilua (myös treenivinkkejä, ruoka- ja opiskeluvinkkejä, lukioarkea ja kosmetiikkaa.

  VastaaPoista
 24. http://pirppunen.blogspot.fi/

  Perhelifestyleä, taaperojuttuja, ruuhkavuosia, mielipiteitä, ajatuksia ja kokemuksia. Kaikkea mahdollista niin paljon, kun vaan kokopäivätöissä käyvänä 2,5-vuotiaan tytön äitinä ehtii kirjoittaa. :)

  VastaaPoista
 25. Uhmaikä, 10-vuotiaan pojan elämä, murrosikä ja keski-iän ruuhkavuodet x 2. Siinä meidän perheen arjn resepti. Päälle rakkautta, pyykkivuoria ja substraalia. Tai suklaakakkuja. Tai jotain. 36-vuotias toimittaja ja perheenäiti Pirkanmaalta kirjoittaa arjesta ja arjesta vierestä.

  http://ylipyykkivuortenlapilasikattojen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 26. starbox.fi/hempee

  Kuvapainotteinen blogi arjesta, inspiraatoista, tunteista ja hetkistä. :)

  VastaaPoista
 27. http://piententaikapiiri.blogspot.fi

  Blogi lastenkulttuurista, erityisesti sydäntäni lähellä lastenteatteri, museokierrokset lasten kanssa ja tietenkin kirjat.

  VastaaPoista
 28. Täällä olis vauvan ja äidin yhteinen blogi Minä ja Morris morrismoi.blogspot.fi. Minimies Morris rakastaa ihmisiä ja palikoita, Äiti taas on omissa oloissaan viihtyvä pohdiskelija. Ihana idea, muuten tää linkitä blogis -hommeli :)

  VastaaPoista
 29. Ja kirjotusvirheitä näköjään vilisee edellisessä kommentissani :D T: Pilkunviilaaja

  VastaaPoista
 30. Valokuvapainotteinen blogi, josta löydät tarinoita elämästä, harrastuksista ja hölmöilyistä 1-vuotiaan koiralapsen kanssa.

  Pehkon Elämää

  VastaaPoista
 31. http://sarjaelamaa.blogspot.fi/

  ... eli elämää tv-sarjoissa. sohvaperuna katsoo ja kommentoi näkemäänsä. tarkoituksena ei ole arvostella tai esitellä/referoida ohjelmia vaan höpötellä asioista, jotka nousevat mieleen ohjelmia katsoessa tai jotka nyt jollain tavalla edes vähän liippaavat läheltä jotain ohjelmaa... kiva olisi kuulla myös toisten pohdintoja!:)

  VastaaPoista
 32. http://lifedreams1.blogspot.com

  blogista löytyy lapsiperheen aitoa arkea, hyvinvointi ja terveysjuttuja, luonnontuotteista, haaveilua ja kaikkea muuta mukavaa :D

  VastaaPoista
 33. http://muurahaistenpoluilla.blogspot.fi

  Lapsiperheen retkeilyblogi. Luonnon ihmeitä ja retkiä tavalliseen metsään. Piipahduksia, päiväretkiä ja metsässä yöpymisiä lasten kanssa.

  VastaaPoista
 34. http://yksinoikeudellaaiti.blogspot.fi

  Vauva-arkea yksinhuoltajan näkövinkkelistä katsoen!

  VastaaPoista
 35. Taaperoikäisen mamma, uhma kolkuttelee ovella ja on tulossa usein kylään mutta koitetaan lyödä ovi kiinni uhman nenän edestä.. ;) Äitiys on koko elämän tie joka välillä kasvattaa harmaita hiuksia.

  www.olivertekimeistaperheen.fi

  VastaaPoista
 36. Moi, olen aloitteva bloggaaja itsekkin ja vielä ihan pihalla kaikesta mutta monia kivoja blogeja olen jo löytänyt luettavaksi. Tässä omani http://duunarinpaivakirja.blogspot.fi/

  VastaaPoista