sunnuntai 21. elokuuta 2016

Viime päivinä

Heh, muutaman päivän blogihiljaisuushan tästä tuli. Mennyt viikko on mennyt aikas haipakkaa töiden ja reissaamisen merkeissä. Mielessä pyörii viikon päästä alkava kesäloma (jeeeee) sekä lähestyvä lapsen 1- vuotis syntymäpäivä (jäiks). Synttäreiden teemaa en ole vieläkään saanut päätettyä, joten tapani mukaan kaikki järjestely jää taas ihan viime hetkille.
Keskiviikosta torstaihin oltiin Elisen kanssa ihmettelemässä vähän suurkaupungin sykettä, kun juna kyyditsi meidät pääkaupunkiseudulle. Tulihan tsekattua Vimman uusi myymälä ja poistuttua sieltä taas hieman köyhempänä. Iltapäivä seikkailtiinkin ympäri keskustaa ihanassa seurassa metsästäen leikkipuistoa. Kehnoksi yritykseksihän se jäi. Yö meni rauhallisissa merkeissä Sokos Hotellissa yöpyen, kun lapsikin nukkui kuin tukki.
Perjantai oli taas niitä päiviä. Aamukahvit syliin, kengännauhoihin kompurointia sekä hissiin jumittuminen olivat vain alkua tälle hyvinkin surullisen hauskalle päivälle jolle ei näkynyt loppua. Lauantai menikin perjantaista toipuessa ja tänään on nautittu ihanasta vapaapäivästä My Little Ponyn merkeissä. Kohta pitäisi lähteä ystävän kanssa lenkille (voi kyllä!) ja illemmalla toisen kanssa istuskelemaan sekä puimaan tätä ihmeellistä elämää. 

Eli välillä vähän kuulumisiakin ilman päätä tai häntää. On se elämä sitten jännittävää. Toivottavasti teidän kaikkien viikko sujui hyvissä merkeissä!

2 kommenttia :

  1. Ei kai synttäreissä tarvitse ollakaan mitään teemaa? Kakkukahvit ja ilmapalloja hyvässä seurassa.

    VastaaPoista