tiistai 2. elokuuta 2016

Se jokin meidät yhdisti

Lauantaina oli vihdoin se kauan odotettu päivä, nimittäin meidän kaksplus- porukan blogitapaaminen! Kyllähän näitä tämän tytön ensimmäisiä blogipippaloita odotettiin kuin kuuta nousevaa jännitys korkealla ja kuumotusta korvissa. Mikä fiilis kun pääsee tapaamaan naisia joiden blogeja on tullut luettua vähän enemmän ja vähemmän! Joiden kanssa on käyty pitkiä whatsapp- keskusteluja yömyöhään saakka, tsempattu toinen toisiamme ja vaihdeltu kommentteja.
Vaikka tapaaminen onkin ollut tiedossa jo jonkin aikaa aloitettiin järjestelyt vasta alle kaksi viikkoa ennen sovittua juhlapäivää. Kai se on siksi kun me äidit nyt ollaa vain niin hurjaa porukkaa ja halutaan pitää elämä jännittävänä? Täytyy vain ihailla minkälaisen työn muutamat meistä tekivätkään ja saivat hankittua hulpeat tilat ja mahtavat tarjoilut goodiepageja unohtamatta! Tälläinen ummikko ei voi kuin katsella huuli pyöreänä ja ihailla aikaansaannoksia.Juhlapaikaksihan valikoitui ylellinen Hotel Kämp! Saatiin käyttöömme Mannerheim-sviitti joka oli kuin hyppy ajassa taaksepäin. Niin hienot puitteet saivat minut hieman häpeämään tennareitani, mutta onneksi mukavassa ilmapiirissä pikkuviat unohtuivat nopeasti. Ekbergin kolmioleipiä mussuttaessa ja Pihamaan Viinitilan juomia hörppiessä sviitin tilavat tilat täyttyivät puheensorinasta ja naurusta. Nautittiin päivästä prinsessoina ilman jaloissa pyöriviä lapsia, tutustuttiin ja luotiin uusia ystävyyssuhteita. Vaikka meitä oli paikalla hyvinkin erilaisia ihmisiä jotka kaksplus on tuonut yhteen, oli tunnelma katossa!


Kiitos meidän ihanalle järjestelijätiimille tekemästänne työstä! Kiitos mahtaville yhteistyökumppaneille kun lähditte mukaan, kiitos Tonille kuvista ja ennen kaikkea kiitos kaikille osallistuneille, jotka saivat minutkin tuntemaan kuuluvani joukkoon!

Lue tapaamisesta myös:14 kommenttia :

 1. Se oli ihana ilta, ja oli ihan mahtava nähdä <3

  VastaaPoista
 2. Oli ihana tavata sut ja kaikki muut ihanat tytöt <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat juhlat. Kyllä!! Kiva, että sain tavata sinut livenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtavat seuraavaa kertaa odotellessa! Onneksi siekin asut tossa ihan nurkan takana ni voidaan järkkäillä helposti kaikkee kivaa! :))

   Poista
 4. Oli ihan huippu päivä, kiitos seurasta 😘💖

  VastaaPoista
 5. Oli ihan huippu päivä! Nähdään ensi viikolla uudelleen! ❤️

  VastaaPoista
 6. Ois ollut niin kiva päästä mukaan, mutta elämä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi ollu kyllä tosi kiva tavata! Ensi kerralla sitten😘 :)

   Poista