tiistai 19. heinäkuuta 2016

Kesän sietämätön keveys

Eikö kesä olekkin ihanaa aikaa? Linnun laulua, kukat kukkivat, kotimaisia mansikoita ja lämpöä sekä auringon paistetta. Ainakin taas toistaiseksi. Tarkoitukseni oli monen muun bloggaajan tapaan tehdä hyvän mielen "bucket list" tulevista kesäsuunnitelmista, mutta kun eletään jo yli heinäkuun puolta väliä ja kesäpäivät tuntuvat vain lähenevän loppuaan listaanpas tähän asioita mitä tästä kesästä on tähän mennessä jäänyt mieleen.
 • Olen polttanut itseni auringosta ja päässyt repimään kuollutta nahkaa käsivarsistani. Ai pitäisikö sitä aurinkorasvaa käyttää lapsen lisäksi myös itseensä?
 • Olen lähtenyt käymään terassilla yksillä ja herännyt aamulla pää kipeänä. Hataria muistikuvia tarjottimesta täynnä shotteja, tanssilattiasta ja pitsajonosta.
 • Vapaa-aika on mennyt blogin sijaan aivan muissa merkeissä. Jäinpä koukkuun Game of Thronesiin.
 • Olen löytänyt itsestäni taas sen sisäisen urheilijan! Nimittäin ampiainen tai paarma muutaman metrin säteellä saa tämän mamman spurttaamaan niin kovaa paikalta, että jäisi kaiken maailman pikajuoksijat kauas taakse. Tämän suorituksen jälkeen jalat kramppaa ja mieli tekee kylmää siideriä.
 • Olen syönyt jopa terveellisesti. Marjathan ovat mahtavia vitamiinin lähteitä ja vaikka ne syökin jäätelön kanssa niin eihän se haittaa. Tarvitaahan sitä kalsiumiakin.
 • Roskat tulee vietyä normaalia useammin. Likaiset vaipathan meiltä löytyy parvekkeelta johon aurinko paistaa aamusta iltaan. Siihen hajuun ei vain totu.
 • Raskausaikanahan hikeä puski 24/7 ja olenpa taas saanut muistutuksen siitä miltä se tuntui. Tennareiden suurkuluttajana jalkahiki on varsinkin tullut viime aikoina hyvinkin tutuksi.
 • Grilliruokaöverit on tullut vedettyä muutamaan otteeseen. Mutta sehän kuuluu kesään ja on enemmän kuin suositeltavaa. Vähän niin kuin jouluna syödään pipareita, joulutorttuja ja juodaan glögiä niin paljon, että selviää taas seuraavaan jouluun.
 • Housut tuntuvat kokoa liian pieniltä. Luulenpa, että vika on mieheni pyykkäystaidoissa. Taidanpas tähän väliin muuten hakea pakkasesta yhden jäätelön.
 • Olen hyödyntäny kesäalet. Tarvitseehan sitä lapsi kesäkuteita! Ja viileämpien päivien varalta myös jotain paksumpaa vaatetta. Ja onhan nuo marjat niin sottaista syömistä, että kyllähän kaikkea pitää löytyä useampi vaihtokerrasto.
 • Olen vieraillut Puuhamaassa, Muumimaailmassa ja Linnanmäellä. Ainakin mielessäni lukemalla niistä muista blogeista. Oman takapuoleni olen juuri ja juuri saanut raahattua töihin ja lähileikkarille.

Mitäs te olette puuhailleet tänä kesänä?

10 kommenttia :

 1. Hei sähän oot saanu vaikka mitä tehtyä, noin pitkä listakin! ;) Älä vielä luovuta, en suostu uskoo että kesä ois kohta jo ohi! Vielä ehtii tehdä vaikka mitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh on ollutkin todella aikaansaava olo! :DD Toivon kans että hyviä kelejä vielä riittäis kun olishan sitä kiva käydä edes kerran kaupungin rajojen ulkopuolella :)

   Poista
 2. Hurjan pitkä lista sulla, saisinkohan tuosta edes puolet.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä meitsin listaamissa aikaansaannoksissa on se hyvä puoli, että ne eivät ole juurikaan vieneet ylimääräistä energiaa tai vaatineet kummempaa yrittämistä :DD

   Poista
 3. kuulostaa tosi kivalta ja oot kyllä ehtiny tehä vaikka mitä, eikä se kesä vielä lopu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö kuulostakkin? :D Mutta mikä puuttuu listalta kokonaan en ole vieläkään heittänyt talviturkkia!

   Poista
 4. Ihan mahtava postaus :D kuulostaa ihan kesältä :)

  VastaaPoista
 5. Olette tehnytkin kaikkea 😊
  Mutta hyvä postaus 👌🏽

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein aikaansaava kesä kieltämättä :D🙄
   Kiitos kiitos :)

   Poista