sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Ruuhkavuodet?

No huh nyt oisi ensimmäinen viikko töihin paluun jälkeen taputeltu. Työvuorojahan tähän viikkoon ei mahtunut kuin pari, mutta onko ilmassa havaittavissa kuitenkin pientä väsymystä? No ei todellakaan! On se kumma miten vauva arki maistuu niin paljon paremmalta kun pääsee välillä ihmisten keskelle vähän tuulettumaan!


Olenhan onnekas siinä asiassa, että meiltä löytyy kotoa myös se isä. Isä, joka saa lapsemme kerta toisensa jälkeen nauramaan ja jonka parrasta on niin kiva kiskoa. Eli ei ole siis kyse, ettenkö olisi aikasemminkin päässyt ulos asunnosta ihan itsekseni. Töihin mennessä se on vain ihan eri asia. Ei tarvitse tuntea minkäänlaista huonoa omatuntoa, että itsekkäänä huonona äitinä haluan jotain itselleni. Nyt minulla on oikeasti hyvä syy jättää lapsi ja mies keskenään, koska menen vain tekemään osani tästä arjen pyörittämisestä. Menen tienaamaan leipää pöytään (lastenvaatteisiin :P) ja samalla imemään itseeni sitä aikuisten tuomaa energiaa.


Eli onko meillä nyt alkanut ne kuuluisat ruuhkavuodet?! Pieni lapsi ja kaksi työssä käyvää aikuista. Iltapäivällä läpsystä vaihto kun toinen tulee aamuvuorosta ja toinen lähtee iltaan. Mitä ne ruuhkavuodet edes tarkalleen ovat? Alati väsyneet vanhemmat jotka toivovat muutaman lisätunnin vuorokauteen? Suuria kysymyksiä: "Kuka ehtii lenkittää koiran?" "Kuka jaksaa imuroida?" Harvoina yhteisinä vapaina ei aika näytä riittävän kaikkeen haluttuun ja välillä kun olisi nyt niin kiva vaan hetki makoilla kolmestaan sohvalla. Meillä ei onneksi vielä ole näin. Toistaiseksi arki pyörii hyvin ja kaikki langanpäät ovat vielä käsissä. Toisaalta saattaa muuttua ääni kellossa kun työviikkoja on takana useampi, mutta onneksi vielä elellään positiivisissä fiiliksissä.

(Kuvistahan välittyy hyvin meidän tytön tämän päiväiset markkinafiilikset)

Mahtavaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa työviikkoa! Tämä äiti rupeaa valmistautumaan nukkumaan menoon ja huomiseen aamuvuoroon. :)


Seuraa meitä myös instagramissa

4 kommenttia :

 1. Mukava kuulla että uusi arki on lähtenyt sujumaan hyvin. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivaa, että teidän arki on lähtenyt rullaamaan noin kivasti! On se varmasti mukava päästä jo omien juttujen pariin. Odotan jo sitä itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaa kyllä niin paljon paremmin arvostaa noita tytön kanssa vietettyjä hetkiä kun välillä pääsee juuri niiden omien juttujen ääreen! :)
   Toivotaan, että teillä rupeaa syksyllä uusi arki rullaamaan yhtä hyvin :D

   Poista