maanantai 23. toukokuuta 2016

Uusi viikko ja uudet kujeet

Taas on uusi viikko potkaistu käyntiin oikein tohinalla! Ikävä kyllä alkoi tämäkin aamu meillä jo 05:30 iloisten kiljahdusten saattelemana. Onneksi tuo tyttö on oppinut viihtymään paremmin kuin hyvin itsekseen lelujen keskellä ja itse saa hetken heräillä sekä juoda kahvinsa rauhassa.


Aamupäivä tuli vietettyä terassilla nauttien auringosta. Tämä äiti ottaa nimittäin kaiken ilon irti siitä, kun välillä pääsee pariksi tunniksi nauttimaan ihan vain aikuisesta seurasta samalla kun isä ja tytär viettävät vähän laatu aikaa keskenään. Terassilta matka jatkui pitsalle hyvässä seurassa ja siitä lähdettiin Elisen kanssa vielä viettelemään iltaa ystävän luokse. Kotiin päästyämme lapsi sammui kuin saunalyhty jo yöpukua pukiessa. On se vaan aina niin kiva kun kämppä hiljenee ja pääsee lysähtämään sohvalle. 


Onhan tällä lyhyellä kuulumispostauksella ihan tarkoituksensakin. Pitipä päästä hehkuttamaan mitä tarkkasilmäiset ovat voineet jo huomatakkin, nimittäin tämä blogi on saanut uuden kodin Kaksplussan blogiverkostosta. Ihan mahti homma päästä mukaan sellaiseen joukkoon! Mutta nyt pikimmittä puheitta painunpa petiä kohti ja rupean henkisesti valmistautumaan huomiseen 05:30 herätykseen. 


Todella ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

10 kommenttia :