tiistai 17. toukokuuta 2016

Hyvä päivä

Tiedättekö sen tunteen kun kaikki tuntuu kerrankin olevan mallillaan? Jo aamulla herätessä elämä tuntuu valoisalta ja mikään ei sillä hetkellä paina mieltä.

Meillä oli tänään sellainen päivä. Johtuneekohan se siitä, että tuo kaksijalkainen hampaaton herätyskello rupesi huhuilemaan vasta puoli kahdeksan sen normaalin kuuden sijaan? Vaiko siitä, että ulkona ei satanut ja kahvi ei kerrankin ollut lopussa? Koiralla oli vaihteeksi vatsa sekaisin ja lounastreffit ystävän kanssa peruuntuivat, mutta sekään ei jäänyt masentamaan. Ehtiihän sitä. Tuleehan näitä.

Tänään ei edes tapahtunut mitään ihmeellistä. Kahvittelua kavereiden kanssa, synttärilahjan metsästystä, kirppistelyä, vierailua isomummin luona ja ennen iltapuuroa puistoilua auringon vielä paistaessa. Paljon naurua sekä iloa ilman suurempia murheita tai kiukutteluja. Tämä on sitä meidän arkea parhaimmillaan. Tälläisiä päiviä lisää!

(Tähän loppuun vielä päivän räpsyjä kaikessa kauneudessaan :D)
Entä millainen on teidän hyvä päivä?

4 kommenttia :

  1. Hyvään päivään ei tarvita mun kohalla paljoa. Kunhan on yö nukuttu hyvin niin on melko varmasti hyvä päivä ilman mitään se kummempaa tekemistä :)

    VastaaPoista