lauantai 9. huhtikuuta 2016

Kuulumisia

Täällä on lauantaista otettu kaikki irti. Aamulla lähdettiin heti aamusta kauppakeskus Valoon monikkoperheet ry:n järjestämälle lastenvaatekirppikselle. Sieltä mukaan tarttui muutama paita täydentämään tytön vaatekaappia, mutta aika iisisti tuli otettua kun lapsimessut lähestyvät.
Pienen kaupunkikierroksen jälkeen tultiin tytön kanssa kaupan kautta kotiin. Päivä jatkui lattiatasossa. On kyllä kovat harjotukset lapsella menossa! Konttausasentoon noustaan, siinä heiluskellaan sekä hytkytetään ja kädellä jopa kaavitaan maata, mutta toinen käsi pysyy tiukasti maassa jonka takia eteenpäin ei päästä. Välillä ähelletään istumaan ja sitten taas takaisin konttausasentoon kaapimaan. Kaikki tämä siis kärsimättömien kiljahdusten saattelemina.
Tällä hetkellä itse makailen sohvalla kone sylissä ja vauva tuhisee tyytyväisenä parvekkeella. Illalla tytön mentyä nukkumaan lähdetään vähän ihmettelemään Lahden yöelämää ja mies jää vahtimaan nukkuvaa lasta. Saa nähdä mitä seuraa kun alle vuoden ikäisen lapsen äiti ja raskaana oleva nainen lähtee radalle. Itse juon lasin viiniä ja olen valmis nukkumaan ja toinen rapsuttelee mahaansa limppari kourassa :D
Meillä on muuten ollut tässä muutaman päivän ajan vähän ongelmia tuon syömisen kanssa. Lapsi on ruvennut kranttuilemaan ja ei meinaa smoothie-pusseja lukuunottamatta ruoka upota. Onkohan tämä joku vaihe? Liittyykö ehkä puhkeaviin hampaisiin?

Pitäkää lippu korkealla ja mukavaa lauantai-iltaa!

2 kommenttia :

  1. Meillä meni melkein koko viime viikko, ettei maistunut puuro eikä lämpimät soseet. Maito ja hedelmät kuitenkin maistui ja syyllinen yllättäen huonoon ruokahaluun löytyikin yläleuasta :) Nyt taas onneksi ruoka maistuu ja reilun kahden viikon huonot unetkin ovat vaihtuneet kunnon päikkäreihin ja melkein kokonaisiin öihin, kun kaksi etummaista ylähammasta tuli lopulta kunnolla läpi. Toivottavasti teilläkin alkaa taas pian ruoka maistua kunnolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on meilläki ollut pari hieman katkonaista yötä että rupeen kyllä enemmän ja enemmän kallistumaan hampaitten tulon suuntaan. Yritin tänään hieman kurkistella toisen suuhun mutta eipä lapsi siitä innostunut ja veti vaan kauheat raivarit :D Mutta hyvä että siellä ruoka ja nukkuminen on ruvennut maittamaan!

      Poista