maanantai 28. maaliskuuta 2016

Miksi aloin bloggaamaan?

Melkeinpä tasan vuosi sitten tähän aikaan elimme jännittäviä aikoja. Olin melkein puolessa välissä raskaana ja rakenneultra lähestyi. Vauvan kasvu ja hyvinvointi oli joka päivä mielessä. Tietäisimmekö pian saammeko tytön vai pojan? Melkein päivittäin kävin ihailemassa niitä pieniä vaatteita ja kolusin läpi kaikki mahdolliset lastentarvikesivut. Koitin kuitenkin malttaa mieleni, kunnes huhtikuussa saimme tietää lapsemme olevan terve tyttö. Onnellisina esittelimme tuoretta kuvaa lapsenalustamme.

Tuli juhannus, jolloin tein viimeisen työvuoroni. Olen töissä ravintolassa ja fyysinen työ rupesikin jo aiheuttamaan harjoitussupistuksia. Ensin vietin kesälomani, josta suoraan jäin äitiyslomalle. Nuorena ihmisenä monella ystävälläni on vielä hyvin erilainen elämäntilanne. Päivät siis vietin lähinnä kotona ja koiran kanssa ulkoillen (vaikka kesä ei ollut kuumimmasta päästä niin jäi niistä monen tunnin lenkeistä käteen aikas hyvä rusketus :D). Etsin netistä vertaistukea googletellen tyhmimmätkin päähän pälkähtävät kysymykset ja näin tutustuin blogimaailmaan. En ollut ikinä aikasemmin lukenut yhtäkään blogia (okei kinuskikissa, kuka ei olisi).


Ja sitten syntyi Elise. 30.8 klo 23:52 syntyi pieni tyttömme. Alkuaika vauvan kanssa meni siinä omassa pienessä kuplassa. Meillä kävi paljon vieraita uutta tulokasta katsomassa, mutta alkuhuuman jälkeen vierailut vähenivät. Sosiaalisena ihmisenä se yksinäisyys iski vasten kasvoja. Mies oli paljon töissä ja vaikka näen omia vanhempia, isovanhempia sekä ystäviä viikottain, kaipasin kuitenkin jotain muutakin. En päivisin osannut nukkua kun Elise nukkui, joten selailin ajankulukseni erilaisia mammablogeja ja ajatus omasta blogista alkoi houkuttaamaan. Monen kuukauden mietiskelyn tuloksena tässä sitä ollaan! :)


Mainittaakos vielä, että olen aikas huono kirjoittamaan itsestäni. Kun kerroin siskolleni bloginaloitusaikeista hän vaan nauroi, että et varmasti sinä! Otan mielummin itse kuvia kun esiinnyn niissä, joten en muun muassa ole ikinä ollut edes facebookissa. Minulla ei ole edes raskausajalta kun yksi mahakuva mikä nyt jopa vähän kaduttaa. Joten katsotaan mihin tämä blogitie vie, ties vaikka oppisin kunnon linssiludeksi.


Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

2 kommenttia :