keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Elise 7kk

Moikkamoi!
Täällä fiilistellään jälleen täysiä kuukausia! Meidän pieni ihmisenalku täyttää tänää siis 7 kuukautta ja sen kunniaksi ajattelin vähän avata minkälaine tapaus meiltä täältä löytyy.

Elisehän on siis pääsääntöisesti aika tyytyväinen vauva. Paljon naureskellaan, viihdytään omissa oloissa lelujen keskellä, mielenkiinnolla luetaan iltasatuja ja välillä tietenkin kiukutellaan. Yhtään hammasta ei vielä toisen suusta löydy ja ryömiminen onnistuu kun näkökentästä löytyy jotain tarpeeksi kiinnostavaa. Pinsettiotetta harjoitellaan ja sehän suututtaakin kun ei sitä pikkukiveä eteisen lattialta olekkaan niin helppo noukkia. Nukkumisen suhteen menee ihan hyvin, mutta siitä ajattelin tehdä ihan oman postauksensa.
Kooltaan tyttö on ihan hyvän kokoinen :D Vaatekoko on tällä hetkellä 68 ja pikkuhiljaan ollaan siirtymässä kokoon 74. Seuraava neuvola on tiedossa vasta kuukauden päästä, joten tarkkoja mittoja en osaa sanoa, mutta pituutta löytyy jo yli 70cm ja en yllättyisi jos paino olisi jo 9 kiloa!
Ruoka maistuu kaikissa muodoissa paremmin kuin hyvin, mutta itse jotenkin aristelen vielä tuota sormiruokailua. Tuolle tytölle kun antaa vaikka omenalohkon se pyritään tunkemaan suuhun kokonaisena. Oletteko nähneet sen videon kun äijä tunkee suuhunsa tennispalloja? Näyttää nimittäin vähän samalta... Ruokalemppari on se Ella's päärynäsmoothie siinä pussissa. Se on kiva kun sen saa juotua ihan itse :)
On se aina vaan niin ihmeellistä seurata näiden pienten kehitystä. 7 kuukautta on loppujen lopuksi todella lyhyt aika! Miten voi toinen kehittyä siinä ajassa pienestä tissihirmusta jo ihan omaksi persoonakseen?

2 kommenttia :

  1. Niin se aika vaan menee! Tuntuu ihan hullulta ajatukselta, että Leokin on jo yli 10kk. Eihän tässä enää kauaa mene, kun teilläkin suunnitellaan jo 1v synttäreitä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Apua en oo valmis luopumaan vauvavuodesta :D

      Poista